Зоран Ставрески

Мисијата на меѓународните монетарци доаѓа во Македонија. Тимот предводен од Ивана Владкова Холар ќе има средби со вицепремиерот и министер за финансии Зоран ...
сите 31 | | | веќе видена

Исплатата на субвенциите за тутун секогаш повлекува повисоки расходи на Буџетот, меѓутоа, во текот на останатиот дел од годината ќе има помали расходи, така ...
сите 4 | | | веќе видена