Зоран Ставрески

Во Пробиштип денеска почнаа активности за реконструкција на главната улица „Јаким Стојковски“. Инвестицијата изнесува околу 500.000 евра, што Општина Пробиштип ...
сите 8 | | | веќе видена

- Го задржавме стабилниот рејтинг и тоа е добар сигнал и за странските инвеститори, но и за домашните инвеститори дека може да сметаат на предвидливи и добри ...
сите 15 | | | веќе видена

- Го задржавме стабилниот рејтинг и тоа е добар сигнал и за странските инвеститори, но и за домашните инвеститори дека може да сметаат на предвидливи и добри ...
сите 16 | | | веќе видена