Зоран Ставрески

Законот за финансиска дисциплина кој денеска стапува во сила, според вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески значително ќе ја подобри ликвидноста ...
сите 21 | | | веќе видена

Нема веќе заостанати обврски – фирмите, но и државата ќе мора да плаќаат навреме. Стапи на сила Законот за финансиска дисиплина. Нема веќе заостанати обврски – ...
сите 50 | | | веќе видена