Зоран Ставрески

Инвестициите и отворањето нови работни места се во фокусот на предизборната програма на ВМРО ДПМНЕ во која економијата е главен сегмент. Програмата која ...
сите 9 | | | веќе видена

Владата на Република Македонија ја даде поддршката за апликација за кандидатура на спортската Арена во Скопје, за Европското првенство во фудбал во 2020-та ...
сите 35 | | | веќе видена

Владата на Република Македонија ја даде поддршката за апликација за кандидатура на спортската Арена во Скопје, за Европското првенство во фудбал во 2020-та ...
сите 37 | | | веќе видена