Зоран Ставрески

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески изрази уверување дека со денешното стапување во сила на законот за финансиска дисциплина ќе се подобри ...
сите 8 | | | веќе видена

Конкурентно и рентабилно сточарство ќе биде клучната придобивка од најновата владина мерка за намалување на Данокот на додадена вредност за добиточната храна, ...
сите 14 | | | веќе видена

Законот за финансиска дисциплина кој денеска стапува во сила, според вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески значително ќе ја подобри ликвидноста ...
сите 14 | | | веќе видена

Конкурентно и рентабилно сточарство ќе биде клучната придобивка од најновата владина мерка за намалување на данокот на додадена вредност за добиточната храна, ...
сите 17 | | | веќе видена