Зоран Ставрески

Фирмите ќе мора навреме да си ги плаќаат обврските. Во спротивно ќе плаќаат високи казни. Воведувањето на конкретни рокови за подмирување на долгот во новиот ...
сите 5 | | | веќе видена

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески во петокот изрази уверување дека ќе се подобри ликвидноста и конкурентноста на македонското стопанство со ...
сите 6 | | | веќе видена