Зоран Ставрески

Нови инвестиции со неколку илјади нови вработувања да се реализираат годинава и тоа во општини каде што досега нема странски инвестиции, најавува вицепремиерот ...
сите 7 | | | веќе видена

Нови инвестиции со неколку илјади нови вработувања да се реализираат годинава и тоа во општини каде што досега нема странски инвестиции, најавува вицепремиерот ...
сите 9 | | | веќе видена

Нови инвестиции со неколку илјади нови вработувања да се реализираат годинава и тоа во општини каде што досега нема странски инвестиции, најавува вицепремиерот ...
сите 10 | | | веќе видена

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, во интервју за МРТВ, најави нови инвестиции кои ќе овозможат неколку илјади нови вработувања во општини ...
сите 11 | | | веќе видена