Али Ахмети

Али Aхмети најдоцна до утре пресекува дали ќе го признаат легитимитетот на Ѓорге Иванов, од тоа зависат и преговорите, бидејќи како клучно барање на маса пред ...
сите 56 | | | веќе видена

Али Ахмети да си најде начин да го признаее легитимитетот на Ѓорѓе Иванов директно или индиректно, преговарачите на Груевски на маса на тимот на Ахмети му го ...
сите 42 | | | веќе видена

Добрососедските односи, решавање на прашањето за името и интеграцијата на Македонија во НАТО и во ЕУ се дел од темите на кои денеска дискутираа претседателот ...
сите 44 | | | веќе видена