Здравство

Вработените во државната и во јавната администрација, во локалната самоуправа, по јавните претпријатија и по државните институции, во изминатиот период ...
| | веќе видена

Македонија е исправена пред избор без преседан во поновата историја на нашата земја. Во недела граѓаните нама да избираат помеѓу политички партии и нивни ...
сите 9 | | | веќе видена

ВМРО-ДПМНЕ ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ одржаа митинг во Свети Николе, каде што претседателот на партијата Никола Груевски рече дека на ...
сите 8 | | | веќе видена

Само три од 14-те политички партии до кои Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување – Х.Е.Р.А. испратила листа на заложби за унапредување на ...
сите 3 | | | веќе видена

-Вашите гласови се потврда дека водиме исправна политика. Вашите гласови кажуваат, дека вашата доверба која сме ја добиле, не сме ја изневериле. Имавме во ...
сите 28 | | | веќе видена