Зоран Поповски

Груевски: Одиме на уверлива победа! Премиерот Груевски потенцираше дека секој глас е битен за убедливоста на победата на претстојните избори со што ќе може да ...
сите 8 | | | веќе видена

Веднаш по завршувањето на синоќешниот митинг во Скопје на кој присуствуваа повеќе од 100.000 граѓани, Груевски и преостанатите носители на изборните единици ...
сите 3 | | | веќе видена

Веднаш по завршувањето на синоќешниот митинг во Скопје на кој присуствуваа повеќе од 100.000 граѓани, Груевски и преостанатите носители на изборните единици ...
сите 6 | | | веќе видена

Веднаш по завршувањето на синоќешниот митинг во Скопје на кој присуствуваа над 100.000 граѓани, Груевски и преостанатите носители на изборните единици, ...
сите 8 | | | веќе видена