Здравство

Марта Арсовска Томовска денеска ја презентираше програмата на ВМРО-ДПМНЕ во областа на инфроматичкото општество и јавната администрација. Во продолжение ...
сите 2 | | | веќе видена

Марта Арсовска Томовска денес ја презентираше програмата на ВМРО-ДПМНЕ во областите на информатичкото општество и јавната администрација. Во продолжение ...
сите 3 | | | веќе видена

"Во програмата на ВМРО-ДПМНЕ за следниот четиригодишен период, подготвивме 105 проекти во областа на информатичкото општество и јавната администарција", изјави ...
сите 5 | | | веќе видена

Со овие проекти се предвидува: развој на електронските комуникации, системи за контрола и мониторинг на радиофреквенции, подобрување на квалитетот на радио и ...
сите 6 | | | веќе видена