Здравство

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ излезе со програмата од 2046 проекти, наспроти безидејноста на СДСМ. 384 страници наспрема 100 - тоа е соодносот само на квантитетот ...
сите 13 | | | веќе видена

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ излезе со програмата од 2046 проекти, наспроти безидејноста на СДСМ. 384 страници наспрема 100 – тоа е соодносот само на квантитетот ...
сите 18 | | | веќе видена

Седум ипол години работиме посветено на правење на многу проекти, многу работи се завршија во Македонија. Се проемени Македонија, отиде напред. Не е точно тоа ...
сите 2 | | | веќе видена

Во новата програма „Проверено“ има многу проекти, а еден од нив е автопатот Скопје- Свети Николе- Штип, кој веќе почна да се гради и за три години ќе биде ...
сите 2 | | | веќе видена