Здравство

За прв пат од 2002 година кога од воен командант се претвори во политички лидер првиот човек на ДУИ покажа нервоза и страв дека некој друг од македонскиот блок ...
сите 2 | | | веќе видена

За прв пат од 2002 година кога од воен командант се претвори во политички лидер првиот човек на ДУИ покажа нервоза и страв дека некој друг од македонскиот блок ...
сите 3 | | | веќе видена

Зачудувачки е зошто денеска црковните великодостојници не се побунија или не испратија писмена реакција откако вчера попладне владејачката ВМРО-ДПМНЕ одржа ...
сите 2 | | | веќе видена

Лошата состојба во здравство ни е позната на сите, а ЕБРД во својот извештај вели дека сме на последното место по задоволство на граѓаните од услугите кои ги ...
сите 2 | | | веќе видена