Здравство

„На крај од изборната кампања за претседателските и парламентарните избори дозволете ми да ја предочам разликата помеѓу ВМРО-ДПМНЕ, заедно со Коалицијата за ...
сите 3 | | | веќе видена

Субвенции за превоз за сите пензионери во земјата во висина на трошоците за превоз на пензионерите во Скопје, најавува Социјалдемократскиот сојуз во својата ...
сите 3 | | | веќе видена

За разлика од сегашната состојба на здравствениот систем во Република Македонија, кој е во колапс, учеството на СДСМ во власта ќе значи поквалитетно јавно ...
сите 13 | | | веќе видена