Стево Пендаровски

Вработените во државната и во јавната администрација, во локалната самоуправа, по јавните претпријатија и по државните институции, во изминатиот период ...
| | веќе видена

Седум ипол години работиме посветено на правење на многу проекти, многу работи се завршија во Македонија. Се проемени Македонија, отиде напред. Не е точно тоа ...
сите 2 | | | веќе видена