Здравство

Боледувањата и породилните надоместоци ќе се исплаќаат на ист ден со платата на останатите вработени. По примерот на Словенија, фирмата префрла пари на ...
сите 3 | | | веќе видена

Рамиз Мерко. каде е спортската сала што ја вети за Лабуништа, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Д-р ...
сите 4 | | | веќе видена

Новата четиригодишна програма е фокусирана на поддршка на домашната економија, посебно малите и средните претпријатија и отворање нови или проширување на ...
сите 19 | | | веќе видена

Рамиз Мерко. каде е спортската сала што ја вети за Лабуништа, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Д-р ...
сите 5 | | | веќе видена

-Република Македонија според Устав како социјална држава должна е да создава еднакви можности на лицатата со посебни потреби. Изминативе години владата на ...
сите 3 | | | веќе видена