Петре Шилегов

На денешниот 17-ти Конгрес, по предлог на Централниот одбор, СДСМ ги утврди листите за кандидати за пратеници за претстојните парламентарни избори. Во првата ...
сите 70 | | | веќе видена

На 17. конгрес на партијата, СДСМ ги утврди листите на кандидати за пратеници за претстојните предвремени парламентарни избори кои ќе се одржат на 27-ми април ...
сите 7 | | | веќе видена

На 17 конгрес, СДСМ денеска ги утврди листите за кандидати за пратеници за претстојните парламентарни избори.По многутте шпекулации во текот на денот, СДСМ ги ...
сите 87 | | | веќе видена

Дефинирани се комплетните листи на СДСМ. Како што Фактор претходно јави на нив не се наоѓаат имињата ниту на Заев ниту на Шеќеринска, ниту на некој друг од ...
сите 8 | | | веќе видена