Петре Шилегов

Изборна единица број 1 1. Рената Тренеска Дескоска 2. Софија Куновска 3. Стефан Богоев 4. место за коалиционен партнер 5. Дуфе Кукоски-ЛДП 6. Солза Грчева 7. ...
сите 3 | | | веќе видена

СНСМ, ПСД и Титови леви сили заедно во коалицијата ГРОМ Стевчо Јакимовски, Драгиша Милетиќ, Слободан Угриновски и Кире Гештаковски вчера ја објавија својата ...
сите 33 | | | веќе видена

Пусто турско е зад нас, ама не сум баш сигурен... нешто од пустотурското исчурело, но нешто заглавило длабоко во нас и станало резистентно. Засекогаш сраснато. ...
сите 2 | | | веќе видена