Петре Шилегов

На прво место „Ако еден ваков концепт, ако еден ваков нов момент во политичката историја, мислам дека и пошироко во регионот, не вреди за дебата, не знам што ...
сите 21 | | | веќе видена

По вчерашната одлука на раководството на СДСМ на предвремените парламентарни избори да настапи со нови, но не и непознати, лица се разбранува македонската ...
сите 14 | | | веќе видена

Големо незадоволство владее во СДСМ по вчерашниот конгрес на кој беше донесена одлука за кандидатите за парламентарните избори. Партиските кадри кои до вчера ...
сите 4 | | | веќе видена

Централниот одбор на СДСМ на предлог на Извршниот одбор со огромно мнозинство гласови ги усвои предлог листите за пратеници за претстојните предвремени ...
| | веќе видена

СДСМ вчера на 17-от конгрес ги усвои имињата на кандидатите за пратеници за претстојните предвремени парламентарни избори. Ова се имињата на листите на СДСМ ...
| | веќе видена