Петре Шилегов

„Семос“ не била единствената фирма во чија полза одлучувал портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, вршејќи ја функцијата претседател на второстепената комисија во ...
сите 16 | | | веќе видена

„Семос“ не била единствената фирма во чија полза одлучувал портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, вршејќи ја функцијата претседател на второстепената комисија во ...
сите 19 | | | веќе видена