Добро управување

Во наредниот период со точно утврдени рокови во програмата „Проверено“ се предвидени голем број инвестициони проекти во делот на патната инфраструктура: ...
сите 6 | | | веќе видена

Во наредниот период со точно утврдени рокови во програмата „Проверено“ се предвидени голем број инвестициони проекти во делот на патната инфраструктура: ...
сите 8 | | | веќе видена

Во наредниот период со точно утврдени рокови во програмата „Проверено“ се предвидени голем број инвестициони проекти во делот на патната инфраструктура: ...
сите 9 | | | веќе видена

Корупцискиот скандал за поткуп од 1,5 милиони евра што според опозицијата го договарал премиерот Никола Груевски, не смее да остане без разрешница, велат ...
сите 5 | | | веќе видена