Добро управување

Изборот на овие избори е концептот на работливост и концептот на постојана манипулација. Стандардите се поставени високо и секој што ке се обиде да парира на ...
сите 7 | | | веќе видена

Изборот на овие избори е концептот на работливост и концептот на постојана манипулација. Стандардите се поставени високо и секој што ке се обиде да парира на ...
сите 8 | | | веќе видена

Крената глава, гордо и достоинствено, ние сме на страната на правдата, ние сме на страната на вистината, ние сме на страната на љубовта кон оваа наша ...
сите 2 | | | веќе видена

Програма и отчетност наспроти безидејност и конфузија. Парламентарните избори наредната недела ќе ги стават граѓаните пред избор меѓу 2046 проекти кои ...
сите 9 | | | веќе видена

Македонија следната недела излегува на избори да бира меѓу два коцепта - на Никола Груевски или на Зоран Заев. Едниот е на отчетност и конкретни проекти, а ...
сите 4 | | | веќе видена