Добро управување

На овие избори ќе се избира помеѓу Груевски и Заев и концептите кои овие две страини ги нудат. Она што за сигурно може да се потврди е дека Груевски и на овие ...
сите 21 | | | веќе видена

На овие избори ке се избира помеѓу Груевски и Заев и концептите кои овие две страини ги нудат. Она што за сигурно може да се потврди е дека Груевски и на овие ...
сите 22 | | | веќе видена

Партиите на власт имаат комплетна контрола врз медиумите и ги манипулираат граѓаните со постојани лаги. ВМРО-ДПМНЕ освен целосната контрола над МТВ 1, преку ...
сите 2 | | | веќе видена

На овие средби со граѓаните изборната програма на НДП ја презентираа потенцијалните кандидати за пратеници, Весел Мемеди и Мели Јакупи. Кандидатите за ...
сите 3 | | | веќе видена

Заради постигнување на една од стратегиските приоритети и цели, од Програмата 2014-2018 година, подобрување на стандардот на граѓаните и фирмите, ВМРО-ДПМНЕ ...
сите 4 | | | веќе видена

За таа намена, како што истакна, ВМРО - ДПМНЕ предвидува повеќе проекти од кои како поважни ги издвои проектот за целосна имплементација на мерките за ...
сите 6 | | | веќе видена

Заради постигнување на една од стратегиските приоритети и цели, од Програмата 2014-2018 година, подобрување на стандардот на граѓаните и фирмите, ВМРО-ДПМНЕ ...
сите 8 | | | веќе видена