Зоран Поповски

Тоа е прелиминарната изјава на Граѓанската асоцијација МОСТ за вчерашното гласање за претседателските избори, формирана врз основа на извештаите и информациите ...
сите 5 | | | веќе видена

Гласањето за првиот круг од претседателските избори помина во мирна атмосфера со изолирани тензични ситуации и релативно висока излезеност на граѓаните, ...
сите 9 | | | веќе видена

Фактот што видливото мастило лесно се отстрануваше беше причина за поголем број издржани реакции од страна на јавноста и гласачите. И на овие избори беше ...
сите 11 | | | веќе видена