Добро управување

Промена на казнената политика кон фирмите, пониски казни за 50 отсто, воведување специјализирани трговски судови, формирање национален бизнис совет, како и ...
| | веќе видена

ВМРО-ДПМНЕ Остануваат уште само пет дена до изборите, до двојната победа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата. Победа и на Ѓорге Иванов за претседател и победа со 62 ...
сите 2 | | | веќе видена