Ѓорге Иванов

Со овој тим работатата е проверена. Проектите кои ги имаме тука во оваа програма се преку 2000. Тука имаме предвидено проекти за најмладите, за учениците, 300 ...
сите 35 | | | веќе видена

Со овој тим работатата е проверена. Проектите кои ги имаме тука во оваа програма се преку 2000. Тука имаме предвидено проекти за најмладите, за учениците, 300 ...
сите 31 | | | веќе видена

Чест ми е да сум тука, на ова место кое е родно место и на Пулевски и Зографски и на Сариевски и Личеновски, на Мажовски и Дичо Зограф, Саме Жерновски, на ...
сите 6 | | | веќе видена

Чест ми е да сум тука, на ова место кое е родно место и на Пулевски и Зографски и на Сариевски и Личеновски, на Мажовски и Дичо Зограф, Саме Жерновски, на ...
сите 7 | | | веќе видена

Во изминативе неколку недели посетивме многу градови и села низ Македонија. Се сретнав со многу граѓани. И каде и да одев, видов дека Македонија се гради. За ...
сите 9 | | | веќе видена