Ѓорге Иванов

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов вечерва одржа митинг во Струга. Тој пред граѓаните истакна дека вчера во овој град освоил повеќе гласови ...
сите 39 | | | веќе видена

Да ја сакаш Македонија значи посветено да работиш за неа. Да не се обесхрабруваш кога те омаловажуваат и да продолжиш да работиш за државата. Да ја сакаш ...
сите 10 | | | веќе видена

. Груевски потенцираше дека во недела се трасира победата на Ѓорге Иванов но и ќе се одговори на сите радикални стрктури во Македонија кои бараат промна на ...
сите 10 | | | веќе видена

Да ја сакаш Македонија значи посветено да работиш за неа. Да не се обесхрабруваш кога те омаловажуваат и да продолжиш да работиш за државата. Да ја сакаш ...
сите 7 | | | веќе видена

Да ја сакаш Македонија значи посветено да работиш за неа. Да не се обесхрабруваш кога те омаловажуваат и да продолжиш да работиш за државата. Да ја сакаш ...
сите 7 | | | веќе видена