Ѓорге Иванов

Претседателските кандидати за претстојните избори Ѓорге Иванов од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, Стево Пендаровски од СДСМ, Илјаз Халими од ...
сите 18 | | | веќе видена

Кандидатите кои се влезени во трка за претседателската функција во Македонија, вчера (5.04) се соочија на ТВ-дебата. Ѓорге Иванов од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата ...
сите 20 | | | веќе видена

Пет години ја чувствувам довербата која ми ја дадоа македонските граѓани. На сите средби со државниците низ светот секогаш бев воден од интересите на моите ...
сите 35 | | | веќе видена

Истакна дека резултатот на таквата политика е тоа што Македонија е препознатлива во светот на инвестиорите, почитувана членка на меѓународната заедница и со ...
сите 39 | | | веќе видена

Какви се односите на Македонија со соседите е едно од прашањата за кое спротиставените гледишта ги кажаа четворицата кандидати за претседател на вечерашната ...
сите 20 | | | веќе видена