Ѓорге Иванов

На вечерашната дебата со претседателските кандидати која се одржува на првиот канал на МТВ, претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорге Иванов, одговарајќи ...
сите 13 | | | веќе видена

На вечерашната дебата со претседателските кандидати која се одржува на првиот канал на МТВ, претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорге Иванов, одговарајќи ...
сите 26 | | | веќе видена

Пред 5 години и Куманово за мене даде повеќе гласови, отколку за кандидатот на опозицијата.Благодарен сум заподдрчката и очекувам истата да се повтори.Напорно ...
сите 13 | | | веќе видена