Ѓорге Иванов

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден, упати честитки до поглаварот на ...
сите 3 | | | веќе видена

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден, упати честитки до поглаварот на ...
сите 4 | | | веќе видена

Претседателот Ѓорге Иванов, по повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден, упати честитки до поглаварот на Римокатоличката црква, ...
сите 5 | | | веќе видена

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден, упати честитки до поглаварот на ...
сите 6 | | | веќе видена

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден, упати честитки до поглаварот на ...
сите 8 | | | веќе видена