Зоран Ставрески

Потврдата на стабилниот кредитен рејтинг на Македонија од една од најреномираните агенции во светот "Фич" е признание дека макроекономските политики се ...
сите 10 | | | веќе видена

Задоволни сме што инвеститорите ќе имаат можност по петти пат да слушнат од оценката на Фич дека е потврден кредитниот рејтинг на нашата држава, изјави ...
сите 13 | | | веќе видена