Зоран Ставрески

Околу 17 отсто помалку ќе тежи годинашната реколта тутун, но сите производители кои лани склучија договори за откуп, тоа ќе може да го сторат и во 2014 година. ...
сите 31 | | | веќе видена

Ниту еден тутунопроизводител нема да се соочи со проблеми при откупот на тутун за следната година, истакна денеска вицепремиерот и министер за финансии, Зоран ...
сите 34 | | | веќе видена

Вицепремиерот и министерот за финансии Зоран Ставрески на тутунарите денеска им вети решение за нивниот проблем со откупот за следната реколта. Владата смета ...
сите 26 | | | веќе видена

Околу 17 отсто помалку ќе тежи годинашната реколта тутун, но сите производители кои лани склучија договори за откуп, тоа ќе може да го сторат и во 2014-та.Со ...
сите 28 | | | веќе видена