Зоран Ставрески

Околу 17 отсто помалку ќе тежи годинашната реколта тутун, но сите производители кои лани склучија договори за откуп, тоа ќе може да го сторат и во 2014-та. Со ...
сите 29 | | | веќе видена

Околу 17 отсто помалку ќе тежи годинашната реколта тутун, но сите производители кои лани склучија договори за откуп, тоа ќе може да го сторат и во 2014-та.Со ...
сите 31 | | | веќе видена

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денеска заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Димовски ќе одржи ...
сите 32 | | | веќе видена

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денеска заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Димовски ќе одржи ...
сите 33 | | | веќе видена

Економијата и животниот стандард повторно се очекува да бидат главните прашања околу кои ќе се води битката за глас повеќе на изборите. „Што очекувам? Па имам ...
| | веќе видена

Успеавме да ја сочуваме здрава македонската економија во време на светската и европската криза, кога многу посилни економии паднаа на колена, истакна ...
сите 2 | | | веќе видена