Зоран Ставрески

Во Болницата во Струмица, изминатиот период се инвестираа значителни средства во нова опрема, а во новата програма на ВМРО-ДПМНЕ предвидени се 135 милиони ...
сите 7 | | | веќе видена

Во Болницата во Струмица во изминатиот период се инвестираа значителни средства во нова опрема, а во новата програма на ВМРО-ДПМНЕ предвидени се 135 милиони ...
сите 9 | | | веќе видена

Во Болницата во Струмица во изминатиот период се инвестираа значителни средства во нова опрема, а во новата програма на ВМРО-ДПМНЕ предвидени се 135 милиони ...
сите 10 | | | веќе видена

Во Болницата во Струмица во изминатиот период се инвестираа значителни средства во нова опрема, а во новата програма на ВМРО-ДПМНЕ предвидени се 135 милиони ...
сите 11 | | | веќе видена

Досегашниот вицепремиер и министер за финансии Зоран Ставрески од партиски митинг во Прилеп го објасни најкоментираниот проект од изборната програмата на ...
сите 3 | | | веќе видена