Зоран Ставрески

Веднаш по избори ќе почне примената на мерката за отпис на долговите за електрична енергија, за банките и за радиодифузната такса за ранливите категории, за ...
сите 5 | | | веќе видена

Исплатата на средствата на сите лозари од Тиквешијата кои имаа договор со винарската визба „Повардарие“ за веќе предаденото грозје ќе почне утре и ќе се одвива ...
сите 2 | | | веќе видена