Зоран Ставрески

Компанијата „Веибо груп“ која ја најави н ајголемата инвестиција досега во Македонија, ќе отвори 5.000 нови работни места. Оваа компанија од минатата година ...
сите 4 | | | веќе видена

Компанијата „Веибо груп“ од минатата година контактира со македонската Влада, а прв пат лани во декември ги донел министерот Хади Незир, по што се вклучиле ...
сите 46 | | | веќе видена

Најголемата инвестиција досега во Македонија, која денес беше најавена ќе отвори 5000 нови работни места. Компанијата „Веибо груп“ од минатата година ...
сите 47 | | | веќе видена