Зоран Ставрески

Зоран Ставрески, носителот на листа во ИЕ 4 од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ истакна дека Велигден е денот кога треба да се потсетиме дека ...
сите 5 | | | веќе видена

Велигден е денот кога треба да се потсетиме дека има многу семејства на кои им треба помош и грижа. Таа грижа ја изразуваме преку постојано зголемување на ...
сите 6 | | | веќе видена

Носителот на листата во четвртата Изборна единица од Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ Зоран Ставрески денеска е на средби со ...
сите 5 | | | веќе видена

Велигден е денот кога треба да се потсетиме дека има многу семејства на кои им треба помош и грижа. Таа грижа ја изразуваме преку постојано зголемување на ...
сите 19 | | | веќе видена

Во Болницата во Струмица во изминатиот период се инвестираа значителни средства во нова опрема, а во новата програма на ВМРО-ДПМНЕ предвидени се 135 милиони ...
сите 3 | | | веќе видена

Во Болницата во Струмица во изминатиот период се инвестираа значителни средства во нова опрема, а во новата програма на ВМРО-ДПМНЕ предвидени се 135 милиони ...
сите 4 | | | веќе видена