ГРОМ

Пред 12 години, на 19 мај, дождливата мајска ноќ во Скопје донесе многу радост, ерупција и шампионска круна од највисок ранг – од Лигата на шампионите, а ...
сите 19 | | | веќе видена

Повикот е отворен до 19 мај, а според проценкитe на владата зафатот треба да чини нешто повеќе од еден милион евра без ДДВ. Премиерот Никола Груевски неодамна ...
сите 19 | | | веќе видена