ГРОМ

Народните избраници од редовите на СДСМ и коалицијата кои за време на изборниот процес добија гласови за пратенички места во Собранието на Република Македонија ...
сите 43 | | | веќе видена

Во Државната изборна комисија денеска почна врачувањето на уверенијата на избраните пратеници на предвремените парламентарни избори што се одржаа на 27 април. ...
сите 51 | | | веќе видена

Во Државната изборна комисија денеска почна врачувањето на уверенијата на избраните пратеници на предвремените парламентарни избори што се одржаа на 27 април. ...
сите 51 | | | веќе видена