ГРОМ

Бројот на „ваквите“ изборни победи воопшто не е гаранција дека сме на вистинскиот пат. Може да победувате колку сакате на вака организирани избори и тоа не ...
сите 12 | | | веќе видена

Целосно останувам зад квалификациите за изборниот процес кои вчера ги соопшти претседателот на СДСМ, Зоран Заев и тврдам дека да беше изборниот амбиент ...
сите 14 | | | веќе видена