Гоце Делчев

Здружението Борка За секој нов ден, во соработка со Амбасадата на САД во Република Македонија на 17 мај 2014 година по шести пат ја организира кампањата за ...
сите 23 | | | веќе видена

Околу 1.500 ученици од основните училишта, средношколци, деца од претшколска возраст и гости во ревијалниот дел продефилираа на традиционалниот маскенбал ...
| | веќе видена