Гоце Делчев

Министерството за образование и наука пред три дена објави тендер за реконструкција на еден од блоковите на Студентскиот дом „Гоце Делчев“. Во фази, а заклучно ...
сите 85 | | | веќе видена

Тендерот за реконструкција на еден од блоковите на Студентскиот дом „Гоце Делчев е објавен пред три дена од страна на Министерството за образование и наука. ...
сите 86 | | | веќе видена