Гоце Делчев

Автопревозникот АД „Галеб“ како најдобар понудувач на распишаниот јавен оглас на локалната самоуправа, го доби правото да врши општински линиски превоз на ...
сите 2 | | | веќе видена

Во просториите на Правниот факултет во Битола денес беше потпишан меморандум за соработка помеѓу Националната асоцијација за престижни академски граѓани со ...
сите 2 | | | веќе видена