Гоце Делчев

Станарите во блокот „Г“ во студентскиот дом „Гоце Делчев“ повторно немаат лифт. Тие велат дека и по четиринаесет ката се искачуваат секојдневно по неколку пати ...
сите 3 | | | веќе видена

Градскиот стадион „Гоце Делчев” во Прилеп доби нов тревник, а дел од трибините на постоечкиот стадион ќе бидат реконструирани и вкомпонирани во новиот проект. ...
сите 4 | | | веќе видена

Професори, пријатели, соработници и колеги присустуваа на комеморацијата што по повод смртта на проф. д-р Науме Радически се одржа попладенево во неговото ...
сите 2 | | | веќе видена

Општина Прилеп преку Фудбалската Федерација на Македонија ќе користи донација од УЕФА во вкупна вредност од 1 милион евра која ќе биде наменета за доградба на ...
сите 5 | | | веќе видена