Гоце Делчев

Општина Чаир го продолжува проектот за доизградба на плоштадот „Скендер бег“ кој во првата фаза се протегна над угостителските објекти во влезот од старата ...
сите 6 | | | веќе видена

Годинешниве уписи ќе покажат дали и понатаму ќе расте трендот за упис на техничките факултети Бруцошите во наредниов период ќе се најдат пред многу сериозна ...
сите 20 | | | веќе видена