Бриф

-Да се предвидат работите однапред и да се обезбеди среќен живот за својот народ е ретка привилегија само на најдобрите, единствените и неповторливите. ...
| | веќе видена

Сите Вие добро знаете дека на патниот правец Битола-Пелистер, веќе 5 години постои свлечиште и дека патот е во очајна состојба. Не мора човек да е експерт по ...
| | веќе видена

-Деновиве на автомобилите на многу наши сограѓани се забележани лепенки на регистрациите со знакот на ВМРО – Народна Партија. Сакаме да ги известиме граѓаните ...
сите 3 | | | веќе видена

По три години неисплатено грозје, скапи репроматеријали, задоцнети субвенции, уценети лозари…Ова е сликата на македонското лозарство со години наназад и ...
| | веќе видена

Власта на ВМРО-ДПМНЕ во очај и во паника само Ве заплашува дека може да знае за кого сте гласале! Никој, буквално никој, ниту самиот Груевски да сака, не може ...
сите 2 | | | веќе видена