Бриф

Социјалдемократскиот сојуз е сериозна демократска партија којашто за 23 годишното постоење докажа дека поседува демократски капацитет за носење одлуки ...
сите 72 | | | веќе видена

Али Ахмети и ДУИ продолжуваат со стариот начин на измами, но нивните ветувања се многу плитки да ги измамат Албанците дека од нив зависат политичките процеси, ...
сите 15 | | | веќе видена