Бриф

-Вчера Прилеп се охрабри. Прилепчани масовно кренаа глас против злоделата. Никој не може и не смее да ја погази вашата воља за подобар живот. Јасно е, ПРОМЕНИ ...
сите 4 | | | веќе видена

-Образованието во Република Македонија е целосно деградирано и партизирано. За Владата на ВМРО-ДПМНЕ приоритетни беа проектите за кои се трошат милионски суми, ...
сите 2 | | | веќе видена

-Во рамките на промоцијата на новата програма на СДСМ, денеска ќе промовираме дел од мерките кои се однесуваат на медиумите. Лидерот на СДСМ вчера објави уште ...
сите 3 | | | веќе видена

-Република Македонија според Устав како социјална држава должна е да создава еднакви можности на лицатата со посебни потреби. Изминативе години владата на ...
сите 3 | | | веќе видена

На 23.04.2014 год. при вршење на партиски активности, лепење на изборен рекламен материјал, активности на ВМРО Народна партија биле спречени во нивната намера ...
сите 6 | | | веќе видена

Погледнете го целиот разговор со храбриот Загорац Тумбовски што во вчерашното издание на вестите го водеше Телевизија Телма. Тумбовски истакна дека е поранешен ...
сите 20 | | | веќе видена