Ѓорге Иванов

Кандидатот за пратеник во Третата изборна единица Влатко Ѓорчев на вечерашниот митинг во Кочани истакна дека пред 11 дена на првиот изборен круг од ...
сите 2 | | | веќе видена

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ3, Никола Тодоров, вечерва пред граѓаните на Кочани се заблагодари за поддршката која тие му ја дадоа на Иванов во првиот ...
сите 10 | | | веќе видена

Кандидатот за пратеник во Третата изборна единица Влатко Ѓорчев на вечерашниот митинг во Кочани истакна дека пред 11 дена на првиот изборен круг од ...
сите 4 | | | веќе видена

Кандидатот за пратеник во Третата изборна единица Влатко Ѓорчев на вечерашниот митинг во Кочани истакна дека пред 11 дена на првиот изборен круг од ...
сите 5 | | | веќе видена

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ3, Никола Тодоров, вечерва пред граѓаните на Кочани се заблагодари за поддршката која тие му ја дадоа на Иванов во првиот ...
сите 13 | | | веќе видена

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ3, Никола Тодоров, вечерва пред граѓаните на Кочани се заблагодари за поддршката која тие му ја дадоа на Иванов во првиот ...
сите 13 | | | веќе видена