Ѓорге Иванов

Кај стопанствениците најголем интерес побудуваат дел од мерките во програмата на ВМРО-ДПМНЕ кои се однесуваат на можностите за проширување на нивните ...
| | веќе видена

Кај стопанствениците најголем интерес побудуваат дел од мерките во програмата на ВМРО-ДПМНЕ кои се однесуваат на можностите за проширување на нивните ...
сите 2 | | | веќе видена